Bedste hundefoder til en West Highland White Terrier?

7 kg. ProBiotic Puppy MINI Breeds - foder med kalkun til små hunderacer

Til små hunderacer. Sundt og lækkert fuldkost foder der tilgodeser den lille hundehvalps ernæringsmæssige behov. Lækkert velsmagende hundefoder med Kalkun.

Vi har valgt noget hundemad, som du måske burde overveje til din hund. Vi vælger altid fødevarer, der ikke har kunstige konserveringsmidler, farvestoffer eller smagsstoffer.

Hvad er det bedste hundefoder til en West Highland White Terrier?

Terrier er en af de ældste og største racer af hunde. Næsten alle terrier stammer fra Storbritannien og Irland og dateres tilbage i århundreder som en landrace. En landrace refererer til en type hund, der er hjemmehørende i et område. Dette er normalt på grund af hunden er i overtal i det geografisk område. Terrier i Storbritannien blev brugt som gård -og arbejdshunde.

Mange af dem havde overlegne færdigheder ved jagt af små dyr, især dem der gik under jorden. Senere blev terrieren mere differentierede. Fox Terrier var efterspurgt efter jagt. Meget små hunde var populære som ratters (Hunde der kunne fange rotter på gårde o.lign.). Terrier kan også have forskellige pels typer. De kan have glatte pelse, bløde pelse og hårde pelse. Grove pelse henviser til hunde, der har en hård ydre pels med et tæt, tykt underlag.

Til små hunderacer. Sundt og lækkert fuldkost foder der tilgodeser den lille hundehvalps ernæringsmæssige behov. Lækkert velsmagende hundefoder med Kalkun.

Lille terrier

Små hvide terrier er set i Skotland siden det 16. århundrede. Racen er tæt forbundet med Cairn Terrier og Scottish Terrier. Som de fleste terrier har Westies masser af selvtillid. De er modige, venlige og glade hunde, men de har selv en mening. Hvis du har en Westie, skal du gøre klart, hvem af jer er ansvarlig. Ellers vil din Westie tage kontrol. Westies er meget loyale, men de er også meget sociale. Din hund vil forvente, at du synes den er vigtig.

De er aktive hunde, og de har brug for regelmæssig motion. Westies er også meget opmærksomme, så de er gode vagthunde. De fleste Westies følger godt med børn, men de tolererer ikke nogen hård håndtering, så du skal lære børnene at lege forsigtigt med din hund. Westies er normalt en smart, hårdfør og solid race. De kan være stædige, så de har brug for god socialisering og træning fra en ung alder. Du skal måske opdatere deres træning med jævne mellemrum. De har et stærkt bytte drev, så de vil jage bolde – og alt andet, der bevæger sig. Forvent din Westie at have stærke naturlige instinkter. Han vil gø og grave. Som mange terrier kan Westies ikke fungere sammen med andre hunde eller kæledyr. De kan også være territoriale. Westies blev først accepteret af AKC i 1908. De har været populær i USA siden da. I dag er de den 42. mest populære race i landet. Racen er usædvanlig populær i Storbritannien, med tusindvis af hvalpe registreret hvert år.

At fodre din West Highland White Terrier

Westies er tilbøjelige til visse hudproblemer, især en race-specifik tilstand kaldet hyperplastisk dermatose. Det er ikke kendt for at påvirke andre racer. Tilstanden er ikke særlig almindelig i Westies, men når det sker, kan det være alvorligt. Det er gennem tiden fejldiagnosticeret som en allergi eller generel dermatitis. Symptomer omfatter hårtab, rød hyperpigmentering af pelsen (pelsen tager på en rødlig tinge) og skællende læsioner på huden. Huden på hundens ryg er højst sandsynligt påvirket.

Westies kan også være underlagt atopisk dermatitis, som er en arvelig kronisk allergisk hudtilstand. Kilden til allergien kan i nogle tilfælde være næsten alt fra miljøallergerne til fødevarer. Der er ingen kur mod denne tilstand, men det er godt, hvis det diagnosticeres tidligt i hundens liv. Identifikation og undgåelse af allergener er altid bedst, når det er muligt.

Vi nævner disse hudproblemer, fordi ejere ofte er bekymrede over fødevareallergier og fødevare sensitiviteter. Westies er et af de racer, der mest sandsynligt vil udvikle fødevareallergier og hudproblemer. Deres hudproblemer kan være fødevarerelaterede, men der kan også være andre årsager. Du bør tale med din dyrlæge, hvis du bemærker disse symptomer. Dette kan spare dig for at ændre hundemad flere gange, hvis din hunds hudproblemer ikke er fødevarerelaterede.

Hvid Terrier

Hvis din Westie har fødevareallergier eller fødevare sensibiliteter, skal du identificere din hunds udløsere og forsøge at undgå de pågældende ingredienser. De mest almindelige allergener til hunde er bl.a.: oksekød, mejeriprodukter, majs, hvede og soja. 

Nogle hunde er også allergiske overfor svinekød eller kanin. Hunde kan også være allergisk over for flere fødevarer, så hvis din hund er allergisk over for kylling og lam, kan det være nyttigt at fjerne disse ingredienser, men den kan stadig få allergi symptomer, fordi den også er allergisk overfor andet som for eksempel hvede. Det kan være frustrerende for ejere – og det tager lang tid at regne ud – hvis du har en hund, der er allergisk overfor flere forskellige ingredienser.

Du kan måske fodre din Westie en kornfri hundemad bare for at undgå almindelige allergener som majs og hvede. Du kan begynde at fodre hundemad med kendte proteiner (kylling, lam, fisk), men hvis din hund viser tegn på fødevareallergi, kan du måske skifte til en mad med et nyt protein. Heldigvis er der meget hundemad til rådighed i dag med nye proteiner. 

En kost med begrænset indhold kan også anbefales. Som med de fleste hunde anbefaler vi en god mad, der er relativt høj i animalsk protein. Du skal fodre din hund den bedste mad man kan finde, hvis den har hudproblemer.

Westies kan være en kræsen race, så du kan få brug for at opfordre din hund til at spise til tider eller tilføje små godbidder til dens mad for at gøre det mere appetitvækkende. Du kan f.eks. tilføje en lille hjemmelavet mad eller en lille portion dåsefoder. Maden skal se og lugte tiltalende, ellers vil din Westie gå væk.

Voksne West Highland White Terriers plejer at spise godt to måltider om dagen. Du kan fodre West Highland White Terrier hvalpe 3-4 måltider, når de er meget unge, så flyt til tre måltider om dagen, da de bliver ældre. Når de er omkring et år gammel, skal de spise to måltider om dagen.

Til små hunderacer. Sundt og lækkert fuldkost foder der tilgodeser den lille hundehvalps ernæringsmæssige behov. Lækkert velsmagende hundefoder med Kalkun.

Skriv en kommentar