british-bull-dog-puppies.jpg

Har du spekuleret på, hvorfor din hund er kræsen? Så læs med her. I denne artikel vil der blive diskuteret forskellige måder at få din hund til at spise regulært igen.

Hvis du spurgte dit barn, om hun/han helst ville spise spinat eller en chokoladebar, så er svaret indlysende,” siger Louise Murray, direktør for medicin for ASPCA’S Bergh Hunde hospital i New York City. Hvis du til tider giver din hund bacon til morgenmad eller bøf fra din tallerken, hvorfor vil du så bebrejde den, hvis den ikke vil spise sin hundemad?

Hunde & mad

Der er to typer af hunde. Den første slags der lever for at spise. De vil spise alt du sætter foran dem. Den anden slags spiser for at leve. De vælger hvad de vil have, og tager længere tid til at afslutte måltider, og nogle gange vil de ikke afslutte dem overhovedet. En hunds størrelse, race og alder dikterer ofte, om den elsker mad eller er ligeglad.

“Hver Labrador, der nogensinde har levet elsker mad”.

Hvornår bliver en kræsen hund et problem?

“Hvis du har problemer med at få dit kæledyr til at spise regelmæssigt, og han ikke vil spise hans mad mindst en gang om dagen, er din hund kræsen” siger Margaret Hoppe, DVM, fra Abingdon Square Veterinary Clinic i New Yorks Greenwich Village.

Hvis din hund altid har været kræsen, er der sandsynligvis ikke behov for bekymring.

En kræsen hund der også opretholder en sund vægt, er opmærksom og energisk, samt har en flot pels, er meget mindre bekymrende end en der har tabt et par kg og har en mindre flot pels. Også som Magaret påpeger:

“Hvis du har en hund, der er en regelmæssig æder, og pludselig stopper, kan det være et tegn, på at noget er forkert. At ens hund bliver kræsen pludseligt er ofte et symptom”

Vær sikker på at du giver din hund det korrekte type af foder

Hvis din hund pludselig er blevet kræsen, kan det være at du ikke har givet den det korrekte type af foder. Det kan være at din hund bedst kan lide tørfoder, men du har givet den vådfoder.

Det er dog vigtigt at du tjekker op på kalorieindholdet i foderet, samt protein indhold, da det er vigtigt at din hund får den korrekte mængde af disse indtaget.

En lille hund vil have brug for mindre kalorier end en stor hund. Dette er fordi at en større krop ofte vil forbrænde flere kalorier, da der er flere kilo at bære rundt på. Dog kan dette variere i hunderacer, og kalorieindtaget skal også baseres på hvor aktiv din hund er.

Andre grund til at din hund er kræsen

Lige meget om du har haft hunde i mange år, eller om du lige har adopteret en lille hund, er det et forfærdelig syn når dit kæledyr ikke vil spise. Mange hunde spiser kun 60% af den anbefalede mængde som der står på pakken.

Det er vigtigt at huske på, at der kan være mange grunde til din hund er kræsen. Måske har den ondt et sted, og har brug for et besøg hos dyrlægen. Det kan også være at din hund har brug for mere omsorg, og at alt den har brug for er mere kontakt og kærlighed.

Ligesom med mennesker, kan hunde også reagere ved at stoppe med indtagelse af mad, hvis den har det dårligt.

Derfor er det vigtigt konstant at vise nærvær med din hund, men hvis du i forvejen gør det, så kig på disse produkter:

Anbefalet hundefoder til en kræsen hund:


Fromm Classic hundefoder er fuldkost til voksne hunde – og det mest solgte hundefoder til hunde med et aktivt liv. Foderet har kylling som hovedingrediens og er fremstillet uden majs, hvede og biprodukter, ligesom lakseolie sørger for at holde pelsen sund og blank.

Rigtig godt foder, god pillestørrelse. Min søde hund spiser det med stor fryd uden at tage på i vægt. Prompte levering og god information undervejs.-
Skrevet af Britta Lesø Brock d. 21.06.2016

Køb Fromm Classic Hundefoder her!

National Research Council anbefaler i gennemsnit et dagligt kalorieindtag på 1740 kalorier for en aktiv voksen Golden Retriever, der vejer 31 kilo. Hunde, der er blevet steriliseret/kastreret, eller som er ældre, kan have brug for færre kalorier. Nogle hunde kan have brug for flere kalorier afhængigt af deres aktivitetsniveau og deres individuelle metabolisme.

Arkwrights Complete Extra.

arkwrights-ekstra-hundefoder-til-aktive-hunde-fit-800x500x85.jpg


Økonomisk fuldkost hundefoder til alle voksne aktive hunde. Arkwrights er økonomi i topklasse til konkurrence dygtige priser. Hundefoder er velegnet til små hunde, der har brug for lidt ekstra energi, til for
eksempel, at holde varmen.

Som altid en fornøjelse at handle her. Min hund elsker foderet, og det bliver leveret lige til døren, og til billige penge. Kan kun anbefale dette.
– Skrevet af Kristina Købke d. 20.10.2016

Køb Arkwrights Complete Extra her!Godhund Blog’s daglige anbefaling

Vores daglige anbefaling til din hund i dag er BUDDYBOX.

Få tilsendt en box hver måned til din adresse med massere af godter til din hund – legetøj, godbider, spil – farverige produkter.

FÅ EN MÅNEDLIG BUDDYBOX TIL DIN HUND

Flere tusinde hunde modtager hver måned en BuddyBox fyldt med kvalitetsprodukter.
Du betaler først d. 1. juni.

Hvorfor vælger vi en BUDDYBOX?

#1:
Spar penge

Med en BuddyBox får I masser af legetøj, godbidder og wellness til langt under

markedspris. Boksen indeholder altid 4-7 unikke produkter.

#2: For hunde i alle størrelser

Uanset størrelse, race og alder, er boksen egnet til din hund! (Ja, også hvis du har fået en lille ny).

#3: Tilpasset dine behov

Skal boksen være uden fisk? Kylling? Eller noget tredje? Så notér det i kommentarfeltet, når du bestiller – så tilpasser vi din boks!

#4: Nyt indhold hver måned

En BuddyBox er altid en overraskelse. Hver måned er boksen proppet med spændende legetøj, lækre godbidder og skønne plejeprodukter.

#5: Kornfrie produkter

Mange hunde døjer med allergi. Derfor går vi efter at holde boksen gluten- og kornfri. Der kan dog forekomme produkter der indeholder ris eller kartofler.

#6: Holdbart legetøj

Vi har samarbejde med legetøjs-leverandører som f.eks. KONG, hvor vi ved at kvaliteten er i højsæde. Bestiller du en BuddyBox får du legetøj der holder. Basta!

#7: Alle fortjener forkælelse

Køb en BuddyBox og vær’ med til at skabe bedre vilkår og trygge rammer for hunde verden over. Vi donerer hyppigt til velgørende formål.

#8: BuddyBox-dag er den bedste dag på måneden

Spændende oplevelser kan man ikke få nok af. Din hund finder hurtigt ud af, hvem der skal have den skønne forkælelse, og vil elske at være i fokus en gang om måneden.

#9 Bliv en del af flokken

– Vi afholder konkurrencer, og flokken deler billeder, tips og tricks og leger videre på Facebook og Instagram. Kom med og leg!

Tryk her og tjek BuddyBoxen ud!

british-bull-dog-puppies.jpg