Det bedste hundefoder til Engelsk Cocker Spaniel

I USA, når folk taler om Cocker Spaniels, henviser de til de små hunde, der har været en af de mest populære racer i landet i årtier. Men i Storbritannien og resten af verden, når du nævner “Cocker Spaniels”, er den race, de kommer til at tænke på, den engelske Cocker Spaniel. 

Anbefalet foder til din bedste ven
15 kg

#1 SPORTSMAN'S PRIDE

Sportsman’s Pride Super Premium Adult. Et foder til alle voksne hunde som er lettere aktive. Super kvalitet med kylling som hovedingrediens og fremstillet helt uden korn som hvede, byg og havre.

Sportsman’s Pride Super Premium Adult er udviklet til aktive hunde med øget energibehov.

Sammensætningen af protein og fedt sørger for udholdenhed og medvirker til at din hund kan opretholde en god fysisk form

De hunde, vi kalder Cocker Spaniels, er faktisk kendt som amerikanske Cocker Spaniels. Disse hunde er to forskellige racer i dag, selvom de var den samme race indtil 1940’erne, da kennel klubberne i både United Kingdom og USA besluttede, at hundene havde ændret så meget, at de skulle blive separate racer.

Om Engelsk Cocker Spaniel

Cockers generelt (engelsk og amerikansk) har en lang historie fra hundreder af år. Med deres lille størrelse har de historisk set været brugt til at jage woodcock fugle og andet småt. I dag er der stadig folk, der nyder at jage med engelske cockers. Der er stadig avlere der opdrætter dem til jagt. I Storbritannien har hertug og hertuginde af Cambridge (Prins William og Kate) en sort engelsk cocker ved navn Lupo, der har været med i familiebilleder.

Som andre sportslige racer er engelske cockers en fremragende familiehund. De er kendt for at være blide, søde, faste, intelligente, opmærksomme og atletiske. De udvikler stærke bånd med deres ejere, og de kan ikke lide at være alene. De er meget loyale og kærlige hunde. De er ofte omtalt som “glædelige” hunde på grund af deres munter humør og konstant svingende hale. De har en blød og følsom karakter, så det er vigtigt at bruge positive træningsmetoder med dem. Tidlig socialisering er vigtig, så de ikke bliver generte som voksne. Med ordentlig socialisering og god træning, bliver det en hund som kan omgås med andre hunde, katte og fremmede mennesker. De er også normalt meget gode med børn.

Den engelske Cocker’s lille størrelse kan gøre dem til et godt valg hvis man bor i byen eller i en lejlighed, men de kræver regelmæssig daglig motion. Som en sportslig race nyder de at boltre sig og en chance for at løbe. Idræts hunde bør dog aldrig få lov til at løbe uden man er til stede, da de kan fortsætte med at løbe, indtil de kollapser.
Engelsk Cockers kommer i en bred vifte af farver, selvom omkring 60 procent af dem er blå roans. De kommer i solide farver som sort, lever og nuancer af rødt. Mange af hundene er roan (hvidt hår blandet med en ellers fast farvet pels).

Til hvalpene
15 kg

#1 SPORTSMAN'S PRIDE

Sportsman’s Pride Super Premium Adult. Et foder til alle voksne hunde som er lettere aktive. Super kvalitet med kylling som hovedingrediens og fremstillet helt uden korn som hvede, byg og havre.

Sportsman’s Pride Super Premium Adult er udviklet til aktive hunde med øget energibehov.

Sammensætningen af protein og fedt sørger for udholdenhed og medvirker til at din hund kan opretholde en god fysisk form

Ernæringsmæssige behov

Hannerne af Engelsk Cockers er 16-17 cm høje ved skuldrene og vejer typisk 28 til 34 pund. Hunnerne er 15-16 cm høje og vejer normalt 26-32 pund. De er kompakte og faste hunde. De er lidt højere og vejer lidt mere end amerikanske cockers. Hvis du ser de to racer side om side, er det tydeligt at se deres forskelle.
Nogle mennesker jager stadig med engelsk cockers. Hvis du gør det, bør du tage hensyn til din hunds aktivitetsniveau, når du regner på, hvor mange kalorier din hund har brug for i sin kost, især hvis din hund er meget aktiv. Det samme gælder, hvis din hund konkurrerer i andre begivenheder. Mange ejere nyder at deltage med deres hunde i agility, lydighed, rally og sporing. Enhver form for konkurrence eller stressende aktivitet betyder, at din hund har brug for flere kalorier eller en ændring i kost.

Ifølge National Academic Councils of the National Academies kræver en aktiv voksen engelsk cocker på 13 kilo et gennemsnitligt dagligt kalorieindtag på 894 kcal. Hunde, der er blevet neutraliseret, eller som er ældre, kan have brug for lidt færre kalorier. Nogle hunde kan have brug for flere kalorier afhængigt af deres aktivitetsniveau og deres individuelle metabolisme. For eksempel, hvis du jager med din engelske cocker, der laver let feltarbejde, skal du muligvis fodre ham et sted omkring 993 kcal. Voksne hvalpe bruger mere kalorier end voksne hunde, og det gør også unge voksne hunde. En ung engelsk cocker spaniel hvalp (4-12 måneder), der vejer 20 pund??, har en anslået 733 kcal per dag. Du skal altid justere din hunds madindtag baseret på hans aktivitetsniveau og andre faktorer.

Da engelsk Cocker Spaniels er en mellemstor hund, er det ikke svært at finde mange gode fødevarer, der passer til deres størrelse. Du har også mange valg til de engelske cocker hvalpe, da de normalt ikke har specielle madbehov.
Du kan vælge en hvalpemad, der er lavet til alle hvalpe. De fleste opdrættere anbefaler at fodre hvalpen med hvalpefoder, indtil din hvalp når op på 90 procent af hans voksen størrelse, som normalt er omkring 10 måneder for denne race. Nogle opdrættere anbefaler i stedet en hvalpemad i de første par måneder og foreslår derefter at skifte til en voksen mad, når hvalpen er omkring seks måneder gammel. Du bør tale med din opdrætter om den mad, de anbefaler for deres hvalpe, da de normalt har erfaring med, hvordan deres hvalpe vokser og udvikler sig.

At Fodre Din Engelske Cocker Spaniel

Som med enhver hund, skal du fodre din engelske cocker med en god hundemad. Mad, der er højt i animalsk protein, er normalt et godt valg.
Ifølge forskellige kilder kan nogle engelske Cocker Spaniels have hud- og pelsproblemer samt infektioner i ørene. Alle disse problemer kan i visse tilfælde påvirkes af diæt.
Uanset om du giver din hund en mad med eller uden korn, er det et personligt valg. Mange mennesker vælger kornfri hundemad, fordi deres hunde har fordøjelsesproblemer, fødevareallergier, følsomheder eller hudproblemer. Du vil måske undgå de mest almindelige korn, såsom majs og hvede, der ofte er overbrugt i hundemad, men der findes meget godt hundemad, som tager brug af alternative korn / korn som havre og byg. Du kan prøve et par fødevarer, med og uden korn, og se, hvordan din hund tager imod fødevarerne, og derefter kan du træffe din beslutning.

Husk at fødevareallergier er baseret på proteinerne i fødevarer og ikke kulhydrater. De mest almindelige hunde føde allergener er: oksekød, mælk, kylling, lam, fisk, majs, hvede og soja. I tilfælde af ingredienser som majs og hvede er hunde allergiske overfor proteinerne i disse korn og ikke kulhydraterne. Hvis din engelsk cocker har hud- og pelsproblemer på grund af allergier, er det en god ide at arbejde med din dyrlæge, så du kan identificere præcis hvilke allergener der udløser reaktioner i din hund. Dette gør det meget lettere at undgå problematiske fødevarer.

Øre infektioner er ikke ualmindelige hos hunde med lange ører. Eventuel fugt i ørerne kan blive fanget, og bakterier kan vokse i en almindelig øreinfektion. Men hvis din hund er tilbøjelig til madallergi, kan den holde tarmene betændt, hvilket fører til stor mængde af bakterier og / eller gær, som kan sprede sig til ørerne. Mange hunde med fødevareallergi har tilbagevendende øre infektioner. Hvis din engelske cocker har dette problem, skal du tale med din dyrlæge for behandling og for at identificere allergenet, der forårsager problemet. Denne form for øre infektion kan være særlig svært at eliminere.
Voksne Engelsk Cockers plejer at spise godt to måltider om dagen. Du kan fodre engelsk cocker spaniel hvalpe 3-4 måltider, når de er meget unge, så flyt til tre måltider om dagen, da de bliver ældre. Når de er omkring et år gammel, skal de spise to måltider om dagen. Maden som anbefales til din Engelske Cocker Spanie, er Sportsman’s Pride Super Premium Adult – Plus. Det er blandt det mest solgte hundefoder i Danmark, og det er Super Premium foder til alle voksne aktive hunde. Super kvalitet med kylling som hovedingrediens og fremstillet helt uden korn som hvede, byg og havre. Omega 3 giver en sund hund og blank pels!

15 kg

#1 SPORTSMAN'S PRIDE

Sportsman’s Pride Super Premium Adult. Et foder til alle voksne hunde som er lettere aktive. Super kvalitet med kylling som hovedingrediens og fremstillet helt uden korn som hvede, byg og havre.

Sportsman’s Pride Super Premium Adult er udviklet til aktive hunde med øget energibehov.

Sammensætningen af protein og fedt sørger for udholdenhed og medvirker til at din hund kan opretholde en god fysisk form

Skriv en kommentar