Bedste hundefoder til en West Highland White Terrier?

Den ultimative  foderguide til West Highland White Terrier

Terrier er en af ​​de ældste og største race af hunde. Næsten alle terrier stammer fra øerne Storbritannien og Irland og dateres tilbage i århundreder som en landrace race. En landrace race refererer til en type hund, der er hjemmehørende i et område. Det fremkommer normalt på grund af hunden er i overtal i det geografisk område.  Terrier i Storbritannien blev brugt som allround gård -og arbejdshunde.

Mange af dem havde overlegne færdigheder ved jagt små dyr, især dem der gik under jorden.  Senere blev terriererne mere differentierede. Der var langbenede terrier som de hunde, der blev Airedale. Fox Terrier var efterspurgt efter jagt. Meget små hunde var populære som ratters (Hunde der kunne fange rotter på gårde o.lign.) Der er også kortbenede terrier. Skotternes kortbenede terrier er nu anerkendt som skotsk, skye, cairn, dandie dinmont og hvide terriner fra hvide højland, som alle stammer fra de samme originale kilder. Terrier kan også have forskellige pelsprofiler De kan have glatte pelse, bløde pelse og hårde pelse. Grove pelse henviser til hunde, der har en hård ydre pels med et tæt, tykt underlag.

west-highland-white-terrier-08
Lille terrier

Små hvide terrier er set i Skotland siden  det 16. århundrede. West Highland White Terrier, eller Westie, er relateret til tidligere hvide terrier som Poltalloch Terrier, Roseneath Terrier og Pittenweem Terrier. Racen er tæt forbundet med Cairn Terrier og Scottish Terrier. Som de fleste terrier har Westies masser af selvtillid. De er modige, venlige og glade hunde, men de har selv en mening. Hvis du har en Westie, skal du være klar over, hvilken af ​​jer er ansvarlig. Ellers vil din Westie tage kontrol. Westies er meget loyale, men de er også meget sociale. Din hund vil forvente, at du synes den er vigtig.

De er aktive hunde, og de har brug for regelmæssig motion. Westies er også meget opmærksomme, så de er gode vagthunde. De fleste Westies følger godt med børn, men de tolererer ikke nogen hård håndtering, så du skal lære børn at lege forsigtigt med din hund. Westies er normalt en smart, hårdfør, solid race. De kan være stædige, så de har brug for god socialisering og træning fra en ung alder. Du skal måske opdatere deres træning med jævne mellemrum. De har et stærkt byttedrev, så de vil jage bolde – og alt andet, der bevæger sig. Forvent din Westie at have stærke naturlige instinkter. Han vil gø og grave. Som mange terrier kan Westies ikke fungere sammen med andre hunde eller kæledyr. De kan også være territoriale. Westies blev først accepteret af AKC i 1908. De har været populær i USA siden da. I dag er de den 42. mest populære race i landet. Racen er usædvanlig populær i Storbritannien, med tusindvis af hvalpe registreret hvert år.

Artiklen fortsætter under vores anbefalede produkt…

Det sikre valg til din West Highland White Terrier. – Arkwrights Complete Extra.

arkwrights-ekstra-hundefoder-til-aktive-hunde-fit-800x500x85.jpg


Økonomisk fuldkost hundefoder til alle voksne aktive hunde. Arkwrights er økonomi i topklasse til konkurrence dygtige priser. Hundefoder er velegnet til små hunde, der har brug for lidt ekstra energi, til for eksempel, at holde varmen.

Som altid en fornøjelse at handle her. Min hund elsker foderet, og det bliver leveret lige til døren, og til billige penge. Kan kun anbefale dette.
– Skrevet af Kristina Købke d. 20.10.2016

Køb Arkwrights Complete Extra her!

At fodre din West Highland White Terrier

Westies er tilbøjelige til visse hudproblemer, især en race-specifik tilstand kaldet hyperplastisk dermatose. Det er ikke kendt for at påvirke andre racer. Tilstanden er ikke særlig almindelig i Westies, men når det sker, kan det være alvorligt. Det er gennem tiden fejldiagnostiseret som en allergi eller generel dermatitis. Symptomer omfatter hårtab, rød hyperpigmentering af pelsen (pelsen tager på en rødlig tinge) og skællende læsioner på huden. Huden på hundens ryg er højst sandsynligt påvirket.

Westies kan også være underlagt atopisk dermatitis, som er en arvelig kronisk allergisk hudtilstand. Kilden til allergien kan i nogle tilfælde være næsten alt fra miljøallergerne til fødevarer. Der er ingen kur mod denne tilstand, men det kan lykkes, især hvis det diagnostceres tidligt i hundens liv. Identifikation og undgåelse af allergener er altid bedst, når det er muligt.

Vi nævner disse hudproblemer, fordi ejere ofte er bekymrede over fødevareallergier og fødevaresensitiviteter. Westies er et af de racer, der mest sandsynligt vil udvikle fødevareallergier og hudproblemer. Deres hudproblemer kan være fødevarerelaterede, men der kan også være andre årsager. Du bør tale med din dyrlæge, hvis du bemærker disse symptomer. Dette kan spare dig for at ændre hundemad flere gange, hvis din hunds hudproblemer ikke er fødevarerelaterede.

Hvid Terrier

Hvis din Westie har fødevareallergier eller fødevaresensibiliteter, skal du identificere din hunds udløsere og forsøge at undgå de pågældende ingredienser. De mest almindelige allergener til hunde er: oksekød, mejeriprodukter, kylling, lam, fisk, kylling æg, majs, hvede og soja. Nogle hunde er også allergiske overfor svinekød eller kanin. Hunde kan også være allergisk over for flere fødevarer, så hvis din hund er allergisk over for kylling og lam, kan det være nyttigt at fjerne disse ingredienser, men han kan stadig få allergi symptomer, fordi han også er allergisk overfor hvede. Det kan være frustrerende for ejere – og det tager lang tid at regne ud – hvis du har en hund, der er allergisk overfor flere forskellige ingredienser.

Du kan måske fodre din Westie en kornfri hundemad bare for at undgå almindelige allergener som majs og hvede. Du kan begynde at fodre hundemad med kendte proteiner (kylling, lam, fisk), men hvis din hund viser tegn på fødevareallergi, kan du måske skifte til en mad med et nyt protein. Heldigvis er der meget hundemad til rådighed i dag med nye proteiner. En kost med begrænset indhold kan også anbefales. Som med de fleste hunde anbefaler vi en god mad, der er relativt høj i animalsk protein. Du skal bare fodre din hund den bedste mad man kan finde, du kan, hvis han har hudproblemer.

Westies kan være kræsenfulde racer, så du kan få brug for at opfordre din hund til at spise til tider eller tilføje små godbidder til hans mad for at gøre det mere appetitvækkende. Du kan f.eks. Tilføje en lille hjemmelavet mad eller en lille potion dåseføde. Maden skal se og lugte tiltalende, ellers vil din Westie gå væk.

Voksne West Highland White Terriers plejer at spise godt to måltider om dagen. Du kan fodre West Highland White Terrier hvalpe 3-4 måltider, når de er meget unge, så flyt til tre måltider om dagen, da de bliver ældre. Når de er omkring et år gammel, skal de spise to måltider om dagen.

Vi foreslår at undgå følgende ingredienser til Westies, generelt:

  • bøf
  • majs
  • hvede
  • ølgær
  • soja
  • Kød biprodukter eller fjerkræ biprodukter.
  • hvidløg
  • Kunstige farver eller smagsstoffer eller konserveringsmidler

Din hund kan muligvis spise nogle af disse ingredienser, men mange Westies kan ikke. Nogle af dem er ikke særlig gode  ingredienser så undgå dem, hvis dette er muligt.

Foder vi anbefaler til din West Highland White Terrier

Sportsman’s Pride Super Premium Adult.


Noget af det Vores mest solgte hundefoder i de danske webshops.  Sportsman’s Pride Plus – Super Premium foder er ideelt til alle hunde – især til voksne hunde. Produktet er produceret med kylling som hovedingrediens, og det er lavet uden hvede, korn, byg og havre. Produktet indeholdfer Omega 3 som giver hunden en sund hund og blank pels.

Et godt produkt . Brugt til vores hunde gennem 16 år giver flot pels blank der er ingen dårlig mave med det foder så vi kan kun anbefale dette mærke!

– Skrevet af Ole Jakobsen d. 23.12.2016

Tryk her for at købe Sportsman’s super premium hundefoder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star