Den smukke, blide Golden Retriever er en af de mest populære hunderacer i verden nu til dags. De er kendt for at være smarte og nemme at træne, samt at være gode med børn. For mange mennesker er de ideelle familiehunde, især for en aktiv familie. Goldens er store hunde, og de kræver masser af motion. Som med mange store racer kan hofte og albue – dysplasi være bekymringer, så det er vigtigt at fodre en god diæt og holde hvalpe og hunde fra at blive overvægtige.

Ernæringsmæssige behov

Golden Retrievers vejer typisk mellem 11 og 15 kilo og er omkring 58 cm høje på manken. Goldens hanner er normalt større end hunnerne. Golden Retrievers er medlemmer af Sporting gruppen. De har en tæt, vandafvisende pels type med en god underpels, og de har dun på deres ben, bryst og hale. De er normalt anerkendt af deres pels, som er et rigt glansguld. Det kan variere fra et let guld til et mørkere guld. Golden Retrievers har en gennemsnitlig levetid på omtrent 11 år gammel. Sammen med hofte- og albue dysplasi har cancer en tendens til at være almindelig hos Goldens, og nogle hunde kan have hjerteproblemer.

For Golden Retriever hvalpe anbefaler vi, at du op deler maden og fodrer regelmæssigt i stedet for fri fodring. At give regelmæssige måltider opfordrer hunde til at spise deres mad, når du serverer det, i stedet for at blive kræsne om deres mad eller overspisning. Hvis du har mere end en hund, anbefaler vi at du sørger for, at hver hund spiser sin egen mad og ikke stjæler mad fra de andre hunde. I nogle tilfælde må du muligvis fodre din hund for sig selv, for at sikre, at han eller hun får alt sin mad, da nogle hunde spiser hurtigere / langsommere end andre hunde. Du kan generelt begynde at overføre en hvalp til voksen mad, når den har opnået sin voksen størrelse. Goldens kan fortsætte med at vokse, efter at de er et år gammel, men de har normalt størstedelen af deres størrelse, når de er 10-12 måneder gamle.

Anbefalet hundefoder til din Golden Retriever

Vi har valgt noget hundemad til voksne hunde, som du måske burde overveje til din Golden Retriever. Disse fødevarer tager højde for det faktum, at Goldens er en stor race, og at de kan være tilbøjelige til at få hofte problemer. Vi har også valgt fødevarer, der er sojafrie, hvis din hund har skjoldbruskkirtler. Vi forsøger altid at vælge fødevarer, der ikke har kunstige konserveringsmidler, farvestoffer eller smagsstoffer

Kvalitetsvalget – Fromm Classic hundefoder
Fromm Classic hundefoder er fuldkost til voksne hunde – og det mest solgte hundefoder til hunde med et aktivt liv. Foderet har kylling som hovedingrediens og er fremstillet uden majs, hvede og biprodukter, ligesom lakse olie sørger for at holde pelsen sund og blank.


Fromm Classic hundefoder er fuldkost til voksne hunde – og det mest solgte hundefoder til hunde med et aktivt liv. Foderet har kylling som hovedingrediens og er fremstillet uden majs, hvede og biprodukter, ligesom lakse olie sørger for at holde pelsen sund og blank.

Rigtig godt foder, god pillestørrelse. Min søde hund spiser det med stor fryd uden at tage på i vægt. Prompte levering og god information undervejs.-
Skrevet af Brita Leschly d. 21.06.2016

Køb Fromm Classic Hundefoder her!

National Research Councils anbefaler i gennemsnit et dagligt kalorieindtag på 1740 kalorier for en aktiv voksen Golden Retriever, der vejer 31 kilo. Hunde, der er blevet steriliseret/kastreret, eller som er ældre, kan have brug for færre kalorier. Nogle hunde kan have brug for flere kalorier afhængigt af deres aktivitetsniveau og deres individuelle metabolisme.

Golden Retriever – Arkwrights Complete Extra.

arkwrights-ekstra-hundefoder-til-aktive-hunde-fit-800x500x85.jpg


Økonomisk fuldkost hundefoder til alle voksne aktive hunde. Arkwrights er økonomi i topklasse til konkurrence dygtige priser.

Som altid en fornøjelse at handle her. Min hund elsker foderet, og det bliver leveret lige til døren, og til billige penge. Kan kun anbefale dette.
– Skrevet af Kristina Købke d. 20.10.2016

Køb Arkwrights Complete Extra her!

Voksende hvalpe, for eksempel, forbruger flere kalorier end voksne hunde, og det gør også unge voksne hunde. En ung voksen Golden Retriever, der vejer omkring 70 pund, for eksempel og får masser af motion ville have brug for omkring 1876 kalorier om dagen. Men hvis din hund har tendens til at ligge rundt om i huset hele dagen med lidt mulighed for at være aktiv, ville han have brug for færre kalorier. Hver hunds metabolisme er anderledes, så en hund kan have brug for mere – eller færre – kalorier end en anden.

Godhund Blog’s daglige anbefaling

Vores daglige anbefaling til din hund i dag er er BUDDYBOX.

Få tilsendt en box hver måned til din adresse med massere af godter til din hund – legetøj, godbider, spil – farverige produkter.

FÅ EN MÅNEDLIG BUDDYBOX TIL DIN HUND

Flere tusinde hunde modtager hver måned en BuddyBox fyldt med kvalitetsprodukter.
Du betaler først d. 1. juni.

Hvorfor vælger vi en BUDDYBOX?

#1:
Spar penge

Med en BuddyBox får I masser af legetøj, godbidder og wellness til langt under

markedspris. Boksen indeholder altid 4-7 unikke produkter.

#2: For hunde i alle størrelser

Uanset størrelse, race og alder, er boksen egnet til din hund! (Ja, også hvis du har fået en lille ny).

#3: Tilpasset dine behov

Skal boksen være uden fisk? Kylling? Eller noget tredje? Så notér det i kommentarfeltet, når du bestiller – så tilpasser vi din boks!

#4: Nyt indhold hver måned

En BuddyBox er altid en overraskelse. Hver måned er boksen proppet med spændende legetøj, lækre godbidder og skønne plejeprodukter.

#5: Kornfrie produkter

Mange hunde døjer med allergi. Derfor går vi efter at holde boksen gluten- og kornfri. Der kan dog forekomme produkter der indeholder ris eller kartofler.

#6: Holdbart legetøj

Vi har samarbejde med legetøjs-leverandører som f.eks. KONG, hvor vi ved at kvaliteten er i højsæde. Bestiller du en BuddyBox får du legetøj der holder. Basta!

#7: Alle fortjener forkælelse

Køb en BuddyBox og vær’ med til at skabe bedre vilkår og trygge rammer for hunde verden over. Vi donerer hyppigt til velgørende formål.

#8: BuddyBox-dag er den bedste dag på måneden

Spændende oplevelser kan man ikke få nok af. Din hund finder hurtigt ud af, hvem der skal have den skønne forkælelse, og vil elske at være i fokus en gang om måneden.

#9 Bliv en del af flokken

– Vi afholder konkurrencer, og flokken deler billeder, tips og tricks og leger videre på Facebook og Instagram. Kom med og leg!

Tryk her og tjek BuddyBoxen ud!