Den smukke, blide Golden Retriever er en af de mest populære hunderacer i verden nu til dags. De er kendt for at være smarte og nemme at træne, samt at være gode med børn. For mange mennesker er de ideelle familiehunde, især for en aktiv familie. Goldens er store hunde, og de kræver masser af motion. Som med mange store racer kan hofte og albue – dysplasi være bekymringer, så det er vigtigt at fodre en god diæt og holde hvalpe og hunde fra at blive overvægtige.

FORFATTERE

Godhund Staff

DATO

8 Oktober, 2019

KATEGORI

Hundefoder Guide

INSTAGRAM

GodhundBlog

Anbefalet hundefoder til din hund

Vi har valgt noget hundemad, som du måske burde overveje til din hund. Vi vælger altid fødevarer, der ikke har kunstige konserveringsmidler, farvestoffer eller smagsstoffer. Fromm Family producerer en række Super Premium foderprodukter til hunde og katte, og er et af verdens ældste familieforetagende inden for produktion af hundefoder og kattemad.Familien har i generationer siden 1904 videreudviklet kvalitetsfoder uden brug af biprodukter og uden brug af kunstige konserveringsmidler. Det er Familien Fromm der stod bag udviklingen af den slags hundefoder vi kender i dag - nemlig tørfoderet. Hovedingrediensen i Fromm’s foder er frisk kød som kylling og and, og indeholder desuden et optimalt forhold mellem Omega 3 og 6 fedtsyrer

Fromm Adult Gold

Super Premium    

24% Protein - 16% fedt

En ægte klassikere, når det kommer til hundefoder. Fromm Gold til voksne hunde er et Super Premium hundefoder, og er fremstillet af friske råvarer, som kylling kombineret med brune ris, hele æg og cheddar ost. Foderets indhold af lakseolie, medvirker til en sund og blank pels.

 • Super Premium
 • 24% Protein - 16% fedt
 • Fromm Gold til voksne hunde er et hundefoder til alle normalt aktive voksne hunde. Foderet er et populært produkt til små hunderacer, på grund af de små foderpiller.
 • Fromm Gold til voksne hunde hører til Fromm Familys populære Gold serie, baseret på friske råvarer som kylling, and, lam, æg og cheddar ost.
 • Fromm Adult Gold til voksne hunde
 • Indeholder ingen hvede og majs
 • Er med frisk kylling, and og lam
 • Indeholder ægte ost og friske æg.
 • indeholder prebiotics & probiotiske fordøjelsesbakterier
 • Indeholder Omegafedtsyrer
 • Ingen biprodukterer fri for hormoner, medicin og kunstige eller industrielle konserveringsmidler

Hvad Med Hvalpene?

Til hunde som er hvalpe, er det vigtigt at købe det korrekte foder. Fromm Gold hvalpefoder til store hunde racer, er uden hvede og majs. Det naturlige og sunde valg til hundehvalpen og unghunden i op til minimum 1 års alderen. Foderet er et Super Premium foder med kylling som hovedingrediens.

Puppy Gold

Super Premium   

26% Protein - 14% fedt

Bestil Her

Ernæringsmæssige behov

Golden Retrievers vejer typisk mellem 11 og 15 kilo og er omkring 58 cm høje på manken. Goldens hanner er normalt større end hunnerne. Golden Retrievers er medlemmer af Sporting gruppen. De har en tæt, vandafvisende pels type med en god underpels, og de har dun på deres ben, bryst og hale. De er normalt anerkendt af deres pels, som er et rigt glansguld. Det kan variere fra et let guld til et mørkere guld. Golden Retrievers har en gennemsnitlig levetid på omtrent 11 år gammel. Sammen med hofte- og albue dysplasi har cancer en tendens til at være almindelig hos Goldens, og nogle hunde kan have hjerteproblemer.

For Golden Retriever hvalpe anbefaler vi, at du op deler maden og fodrer regelmæssigt i stedet for fri fodring. At give regelmæssige måltider opfordrer hunde til at spise deres mad, når du serverer det, i stedet for at blive kræsne om deres mad eller overspisning. Hvis du har mere end en hund, anbefaler vi at du sørger for, at hver hund spiser sin egen mad og ikke stjæler mad fra de andre hunde. I nogle tilfælde må du muligvis fodre din hund for sig selv, for at sikre, at han eller hun får alt sin mad, da nogle hunde spiser hurtigere / langsommere end andre hunde. Du kan generelt begynde at overføre en hvalp til voksen mad, når den har opnået sin voksen størrelse. Goldens kan fortsætte med at vokse, efter at de er et år gammel, men de har normalt størstedelen af deres størrelse, når de er 10-12 måneder gamle.