Anbefalet hundefoder til din hund

Vi har valgt noget hundemad, som du måske burde overveje til din hund. Vi vælger altid fødevarer, der ikke har kunstige konserveringsmidler, farvestoffer eller smagsstoffer. Fromm Family producerer en række Super Premium foderprodukter til hunde og katte, og er et af verdens ældste familieforetagende inden for produktion af hundefoder og kattemad. Familien har i generationer siden 1904 videreudviklet kvalitetsfoder uden brug af biprodukter og uden brug af kunstige konserveringsmidler. Det er Familien Fromm der stod bag udviklingen af den slags hundefoder vi kender i dag – nemlig tørfoderet. Hovedingrediensen i Fromm’s foder er frisk kød som kylling og and, og indeholder desuden et optimalt forhold mellem Omega 3 og 6 fedtsyrer

Fromm Adult Gold 

Super Premium    

24% Protein 
16% fedt

En ægte klassikere, når det kommer til hundefoder. Fromm Gold til voksne hunde er et Super Premium hundefoder, og er fremstillet af friske råvarer, som kylling kombineret med brune ris, hele æg og cheddar ost. Foderets indhold af lakseolie, medvirker til en sund og blank pels.

 • Super Premium
 • 24% Protein – 16% fedt
 • Fromm Gold til voksne hunde er et hundefoder til alle normalt aktive voksne hunde. Foderet er et populært produkt til små hunderacer, på grund af de små foderpiller.
 • Fromm Gold til voksne hunde hører til Fromm Familys populære Gold serie, baseret på friske råvarer som kylling, and, lam, æg og cheddar ost.
 • Fromm Adult Gold til voksne hunde
 • Indeholder ingen hvede og majs
 • Er med frisk kylling, and og lam
 • Indeholder ægte ost og friske æg.
 • indeholder prebiotics & probiotiske fordøjelsesbakterier
 • Indeholder Omegafedtsyrer
 • Ingen biprodukterer fri for hormoner, medicin og kunstige eller industrielle konserveringsmidler

Hvad Med Hvalpene?

Til hunde som er hvalpe, er det vigtigt at købe det korrekte foder. Fromm Gold hvalpefoder til store hunde racer, er uden hvede og majs. Det naturlige og sunde valg til hundehvalpen og unghunden i op til minimum 1 års alderen. Foderet er et Super Premium foder med kylling som hovedingrediens.

Puppy Gold

Super Premium   

26% Protein – 14% fedt

Bestil Her

british-bull-dog-puppies.jpg

Har du spekuleret på, hvorfor din hund er kræsen? Så læs med her. I denne artikel vil der blive diskuteret forskellige måder at få din hund til at spise regulært igen.

Hvis du spurgte dit barn, om hun/han helst ville spise spinat eller en chokoladebar, så er svaret indlysende,” siger Louise Murray, direktør for medicin for ASPCA’S Bergh Hunde hospital i New York City. Hvis du til tider giver din hund bacon til morgenmad eller bøf fra din tallerken, hvorfor vil du så bebrejde den, hvis den ikke vil spise sin hundemad?

Hunde & mad

Der er to typer af hunde. Den første slags der lever for at spise. De vil spise alt du sætter foran dem. Den anden slags spiser for at leve. De vælger hvad de vil have, og tager længere tid til at afslutte måltider, og nogle gange vil de ikke afslutte dem overhovedet. En hunds størrelse, race og alder dikterer ofte, om den elsker mad eller er ligeglad.

“Hver Labrador, der nogensinde har levet elsker mad”.

Hvornår bliver en kræsen hund et problem?

“Hvis du har problemer med at få dit kæledyr til at spise regelmæssigt, og han ikke vil spise hans mad mindst en gang om dagen, er din hund kræsen” siger Margaret Hoppe, DVM, fra Abingdon Square Veterinary Clinic i New Yorks Greenwich Village.

Hvis din hund altid har været kræsen, er der sandsynligvis ikke behov for bekymring.

En kræsen hund der også opretholder en sund vægt, er opmærksom og energisk, samt har en flot pels, er meget mindre bekymrende end en der har tabt et par kg og har en mindre flot pels. Også som Magaret påpeger:

“Hvis du har en hund, der er en regelmæssig æder, og pludselig stopper, kan det være et tegn, på at noget er forkert. At ens hund bliver kræsen pludseligt er ofte et symptom”

Vær sikker på at du giver din hund det korrekte type af foder

Hvis din hund pludselig er blevet kræsen, kan det være at du ikke har givet den det korrekte type af foder. Det kan være at din hund bedst kan lide tørfoder, men du har givet den vådfoder.

Det er dog vigtigt at du tjekker op på kalorieindholdet i foderet, samt protein indhold, da det er vigtigt at din hund får den korrekte mængde af disse indtaget.

En lille hund vil have brug for mindre kalorier end en stor hund. Dette er fordi at en større krop ofte vil forbrænde flere kalorier, da der er flere kilo at bære rundt på. Dog kan dette variere i hunderacer, og kalorieindtaget skal også baseres på hvor aktiv din hund er.

Andre grund til at din hund er kræsen

Lige meget om du har haft hunde i mange år, eller om du lige har adopteret en lille hund, er det et forfærdelig syn når dit kæledyr ikke vil spise. Mange hunde spiser kun 60% af den anbefalede mængde som der står på pakken. Det er vigtigt at huske på, at der kan være mange grunde til din hund er kræsen. Måske har den ondt et sted, og har brug for et besøg hos dyrlægen. Det kan også være at din hund har brug for mere omsorg, og at alt den har brug for er mere kontakt og kærlighed.Ligesom med mennesker, kan hunde også reagere ved at stoppe med indtagelse af mad, hvis den har det dårligt. Derfor er det vigtigt konstant at vise nærvær med din hund, men hvis du i forvejen gør det, så kig på disse produkter: