Anbefalet hundefoder til din hund

Vi har valgt noget hundemad, som du måske burde overveje til din hund. Vi vælger altid fødevarer, der ikke har kunstige konserveringsmidler, farvestoffer eller smagsstoffer. Fromm Family producerer en række Super Premium foderprodukter til hunde og katte, og er et af verdens ældste familieforetagende inden for produktion af hundefoder og kattemad.Familien har i generationer siden 1904 videreudviklet kvalitetsfoder uden brug af biprodukter og uden brug af kunstige konserveringsmidler. Det er Familien Fromm der stod bag udviklingen af den slags hundefoder vi kender i dag – nemlig tørfoderet. Hovedingrediensen i Fromm’s foder er frisk kød som kylling og and, og indeholder desuden et optimalt forhold mellem Omega 3 og 6 fedtsyrer

Fromm Adult Gold

Super Premium    

24% Protein – 16% fedt

En ægte klassikere, når det kommer til hundefoder. Fromm Gold til voksne hunde er et Super Premium hundefoder, og er fremstillet af friske råvarer, som kylling kombineret med brune ris, hele æg og cheddar ost. Foderets indhold af lakseolie, medvirker til en sund og blank pels.

 • Super Premium
 • 24% Protein – 16% fedt
 • Fromm Gold til voksne hunde er et hundefoder til alle normalt aktive voksne hunde. Foderet er et populært produkt til små hunderacer, på grund af de små foderpiller.
 • Fromm Gold til voksne hunde hører til Fromm Familys populære Gold serie, baseret på friske råvarer som kylling, and, lam, æg og cheddar ost.
 • Fromm Adult Gold til voksne hunde
 • Indeholder ingen hvede og majs
 • Er med frisk kylling, and og lam
 • Indeholder ægte ost og friske æg.
 • indeholder prebiotics & probiotiske fordøjelsesbakterier
 • Indeholder Omegafedtsyrer
 • Ingen biprodukterer fri for hormoner, medicin og kunstige eller industrielle konserveringsmidler

Hvad Med Hvalpene?

Til hunde som er hvalpe, er det vigtigt at købe det korrekte foder. Fromm Gold hvalpefoder til store hunde racer, er uden hvede og majs. Det naturlige og sunde valg til hundehvalpen og unghunden i op til minimum 1 års alderen. Foderet er et Super Premium foder med kylling som hovedingrediens.

Puppy Gold

Super Premium   

26% Protein – 14% fedt

Bestil Her

Schæferhunde er en stor hunderace som er kendt for sin sorte & brune pels samt deres ulve agtige udseende. Deres stærke bånd til deres ejere sammen med deres størrelse og træning evne, gør dem til en favorit for aktive familier. For at bevare deres muskuløse stærke kroppe, kræver Schæferhunde en nærende proteinrig diæt.

For at finde det bedste hundefoder til din schæferhund, har vi fundet det bedste hundefoder og delt det med alle jer hundeelskere i denne artikel.

Schæferhundes Ko2d34892f-189b-494e-bbef-cb29c7cac385.jpgst & Ernæring.

Bygget til motion og aktivitet, bør en Schæferhund opretholde en kost, der består af kødprotein for at understøtte muskelstyrke og sunde fedtstoffer til at opretholde energi. Aktive schæferhunde har brug for et gennemsnitligt kalorieindtag på 1.740 til 2.100 kalorier, ifølge National Research Council of the National Academies. Hver Schæferhunds kostbehov varierer dog afhængigt af aktivitetsniveau, stofskifte, sundhed og følsomhed.

Hvad skal du fodre en Schæferhund?

Når du vælger den rigtige mad til at opfylde din schæferhunds kostbehov, skal du sørge for, at maden indeholde de rigtige ingredienser.

Kødproteiner – Kød såsom kylling, oksekød, fisk og lam bør inddrages i de første ingredienser, der er anført. Protein kan også komme fra kød måltider, en koncentreret form for kød, hvor fugtigheden er fjernet. AAFCO anbefaler, at schæferhunde spiser mad med mindst 22 procent protein som hvalpe og mindst 18 procent protein som voksne, hvilket kan ses i den garanterede analyse af fødevarens emballage.

Sund kilde til fedt – Kyllingefedt, rapsolie og hørfrø er alle sunde kilder til fedtstoffer og indeholder yderligere sundhedsmæssige fordele. AAFCO anbefaler otte procent fedt til schæfer hvalpe og fem procent fedt til voksne.

1373_album.jpgOmega-3 er – Denne fedtsyre hjælper med at holde en schæferhunds hud og pels sund.

DHA – En af de tre Omega-3’er er DHA, som understøtter hjerne- og øjnes udvikling.

Kulhydrater – For at holde en schæferhunds blodsukker stabilt, bør hundens mad være lav i carbs og kan omfatte en alternativ, lavglykæmisk form for carbs, såsom søde kartofler.

Korrekt kalcium til fosfor forhold – hvalpe foder bør have et calcium til fosfor forhold på ca. 1,2 dele calcium til 1 del fosfor. At have en mangel eller overskud af calcium i din hunds kost kan føre til alvorlige ortopædiske problemer, som smertefulde ben sporer.

Da schæferhunde har brug for højkvalitets hundemad til at opretholde deres aktivitetsniveau, så undgå:

-Animalske biprodukter, fyldstoffer og konserveringsmidler
-Fælles allergener som korn, soja og hvede
-Hver hund er anderledes, så du skal købe en mad, der skal sørge for din hunds individuelle behov.

Noget af det mest anbefalede, nærende hundemad til schæferhundes hvalpe, voksne og seniorer er beskrevet nedenfor.

Hvad er den bedste hundefoder til en schæferhund? | German Shepherd Dog | Dogfood.guru

Bedste hvalpemad til schæferhunde

Schæferhund.jpgSchæferhunde vokser hurtigt, så de bør kun fodres en hvalpefoder i ca. seks måneder, før de begynder at spise voksen hundemad. Fodring af hvalpe mad over en for lang tids periode kan medføre for hurtig vækst i knoglerne og leddene, hvilket kan forårsage udviklingsmæssige ortopædiske sygdomme i længden.

Planlæg at fodre din schæfer hvalp tre til fire måltider om dagen, alt efter hvilken form for foder du vælger.

Bedste hundefoder til schæferhunde

Når din schæferhund skifter til voksen hundemad, burde du overveje at købe mad uden korn for at undgå almindelige allergener og irritationer. Du må muligvis snakke med din dyrlæge for at finde den bedste form for foder til din specifikke hund, men generelt har schæferhunde brug for mad med oksekød, bison og kylling samt frugt og grøntsager.

Afhængigt af din hunds aktivitetsniveau og stofskifte bør en fuldvoksen schæferhund spise 2-3 måltider om dagen.