Hvad er det bedste hundefoder til Schæfer?

Schæferhunde er en stor hunderace som er kendt for sin sorte & brune pels samt deres ulveagtige udseende. Deres stærke bånd til til deres ejere sammen med deres størrelse og træningsevne, gør dem til en favorit for aktive familier. For at bevare deres muskuløse stærke kroppe, kræver Schæferhunde en nærende proteinrig diæt.

For at finde det bedste hundefoder til din schæferhund, har vi fundet det bedste hundefoder og skrevet om det i denne artikel.

Schæferhundes Ko2d34892f-189b-494e-bbef-cb29c7cac385.jpgst & Ernæring. 

Bygget til motion og aktivitet, bør en Schæferhund opretholde en kost, der består af kødprotein for at understøtte muskelstyrke og sunde fedtstoffer til at opretholde energi. Aktive schæferhunde har brug for et gennemsnitligt kalorieindtag på 1.740 til 2.100 kalorier, ifølge National Research Council of the National Academies. Hver Schæferhunds kostbehov varierer dog afhængigt af aktivitetsniveau, stofskifte, sundhed og følsomhed.

Hvad skal du fodre en Schæferhund?

Når du vælger den rigtige mad til at opfylde din schæferhunds kostbehov, skal du sørge for, at formlen indeholder flere af følgende fordele:

Kødproteiner – Kød såsom kylling, oksekød, fisk og lam bør inddrages i de første flere ingredienser, der er anført. Protein kan også komme fra kødmåltider, en koncentreret form for kød, hvor fugtigheden er fjernet. AAFCO anbefaler, at schæferhunde spiser en mad med mindst 22 procent protein som hvalpe og mindst 18 procent protein som voksne, hvilket kan ses i den garanterede analyse af fødevarens emballage.

Sund kilde til fedt – Kyllingfedt, rapsolie og hørfrø er alle sunde kilder til fedtstoffer og indeholder yderligere sundhedsmæssige fordele. AAFCO anbefaler otte procent fedt til schæferhundes hvalpe og fem procent fedt til voksne.

1373_album.jpgOmega-3 er – Denne fedtsyre hjælper med at holde en schæferhunds hud og frakke sund.

DHA – En af de tre Omega-3’er er DHA, som understøtter hjerne- og øjenudvikling.

Kulhydrater – For at holde en schæferhunds blodsukker stabil, bør hundens mad være lav i carbs og kan omfatte en alternativ, lavglykæmisk form for carbs, såsom søde kartofler.

Korrekt kalcium til fosforforhold – Puppyfood bør have et calcium til fosforforhold på ca. 1,2 dele calcium til 1 del fosfor. At have en mangel eller overskud af calcium i din hunds kost kan føre til alvorlige ortopædiske problemer, som smertefulde bensporer.

 

Artiklen fortsætter under produktet…

 

sportsmans-pride-maintenance-15kg
Standard fuldkost hundefoder til alle voksne hunde, med lækkert kylling som hovedingrediens. Sportsman’s Pride er et Super Premium hundefoder uden hvede, byg og havre, med et rigt indhold af Omega 3 som fremmer en sund hud og blank pels.

Det sikre valg – Sportsman’s Pride Maintenance Adult – standardfoder. Super Premium

25% protein – 13% fedt

Sportsman’s Pride Standard (Maintenance Adult) er det ideele hundefoder til familiehunden med moderat aktivitetsniveau. Sammensætningen passer også godt til ældre hunde – og hunde som godt kan tage på.

bestil.png

 

 

 

 

 

Da schæferhunde har brug for højkvalitets hundemad til at opretholde deres aktivitetsniveau, så undgå:

Animalske biprodukter, fyldstoffer og konserveringsmidler
Fælles allergener som korn, soja og hvede
Hver hund er anderledes, så du skal købe en mad, der skal sørge for din hunds individuelle behov.

Nogle af de mest anbefalede, nærende hundemad til schæferhundes hvalpe, voksne og seniorer er beskrevet nedenfor.

Hvad er den bedste hundefoder til en schæferhund? | German Shepherd Dog | Dogfood.guru

Bedste hvalpemad til schæferhunde

Schæferhund.jpgSchæferhunde vokser hurtigt, så de bør kun fodres en hvalpespecifik formel i ca. seks måneder, før de begynder at spise en voksen hundemad. Fodring af en hvalpemad for lang tid kan medføre hurtig vækst i knoglerne og leddene, hvilket kan forårsage udviklingsmæssige ortopædiske sygdomme i længden.

Planlæg at fodre din schæferhunds-hvalp tre til fire måltider om dagen, alt efter hvilken formel du vælger.

Bedste hundefoder til voksne schæferhunde

Når din schæferhund overgår til voksen hundemad, overveje at gå uden korn for at undgå almindelige allergener og irritationer. Du må muligvis arbejde med din dyrlæge for at finde den bedste formel, men generelt har schæferhunde mad med oksekød, bison og kylling samt frugt og grøntsager.

Afhængigt af din hunds aktivitetsniveau og stofskifte bør en fuldvoksen schæferhund spise 2-3 måltider om dagen.

Dette hundefoder anbefaler vi til din Schæferhund: Fromm Classic.

classics-dog-dry-adult
Kvalitetsvalget – Fromm Classic hundefoder er fuldkost til voksne hunde – og det mest solgte hundefoder til hunde med et aktivt liv. Foderet har kylling som hovedingrediens og er fremstillet uden majs, hvede og biprodukter, ligesom lakse olie sørger for at holde pelsen sund og blank.

bestil.png

 

Rigtig godt foder, god pillestørrelse. Min søde hund spiser det med stor fryd uden at tage på i vægt. Prompte levering og god information undervejs.- Skrevet af Brita Leschly d. 21.06.2016

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star