Suspendisse at semper odio. Nam fringilla scelerisque tincidunt. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec tincidunt posuere ornare. Phasellus placerat odio non feugiat sollicitudin. Integer vitae elementum ex. Sed porttitor, diam eget convallis volutpat, arcu tellus facilisis nulla, id dignissim orci leo id diam. Vivamus tincidunt eros sed ligula ultricies tincidunt sit amet at mi. Donec pulvinar pharetra nisi, finibus euismod justo molestie vel. Nullam sit amet enim quis orci sollicitudin tincidunt non eu lorem.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Your Content Goes HereHjælp din bedste ven til at have en fantastisk vinter

Din hund ser dig som sin bedste ven, og du ser sikkert også din hund som din. Og når man er bedste venner, så passer man på hinanden. Dette kan være at gå lange ture og lege i flere timer, hvor I faktisk hjælper hinanden med at motionere og få frisk luft. Men det kan også være at ligge på sofaen og hygge for at sikre en pause i den travle hverdag. Du har dog et lidt større ansvar end bare dette, for at passe bedst muligt på din hund.

Det er din opgave at sikre, at din hund får alt den næring, den har brug for igennem hundefoder og tilskud til den daglige foder, så I netop kan gå de ture og lege timevis sammen. For os mennesker kan sund og nærende mad være den rene gourmet oplevelse, hvilket din hund nok ikke vil mene, at den oplever med sin hundemad. Selvom der findes mange forskellige smagsvarianter af det bedste hundefoder, så kigger den nok stadig langt efter din mad.

De fleste kan ikke modstå at lade sin hund smage lidt lækker mad nu og da. Især i juletiden kan det være svært ikke at give dem lidt lækker mad, for det er jo en hjerternes tid! Der er derfor lidt større risiko for at de, ligesom os, tager lidt på ekstra på. Men lidt ekstra kilo skader vel ikke – eller gør det? De ekstra kilo betyder at din hund pludselig belaster kroppen og især led yderligere, så det kræver mere for din hund at lege med dig.

Forbliv bedste venner
For at sikre din hunds trivsel, både med mulighed for leg og lækkerier, kan du hjælpe den med at forblive sund og stærk – uden at gå på kompromis med et par lækkerier her og der. En særlig god måde at hjælpe din hund på, er ved at vedligeholde og opretholde funktionen af led, knogler og tænder. Det er trods alt noget af det din hund bruger til alt fra at spise til at lege.

Det første skridt til at pleje led, knogler og tænder er at sikre, at de har den bedste hundemad. Og for både at gøre plads til de særlige begivenheder, hvor de smager din mad, og hjælpe dem så meget som muligt, kan du supplere deres kost med et tilskud. Et særligt godt valg af kosttilskud til formålet er Glucosamin & Chondroitin, som er sammensat specifikt til at hjælpe med at opretholde funktionen af din hunds led, knogler og tænder. Dette er et naturligt tilskud, rigt på vitaminer og let at give din hund. Så hvorfor ikke forkæle dem med den bedste pleje indefra OG mulighed for et stykke flæskesteg, uden at bekymre dig om at de lider overlast af lidt ekstra vægt hen over julen?

Et langt og godt liv sammen
At pleje din hunds led, knogler og tænder er dog ikke kun vigtigt for sjov og leg. Med alderen vil din hund, ligesom os, opleve udfordringer og alderdom, som blandt andet kan betyde smerter i led, dårligere tænder og knogler. Derfor er det vigtigt, at du sikre at de får de næringsstoffer de har brug for, så de får det bedste liv overhovedet. Hjælp dem på vej med et tilskud allerede før de begynder at få ondt. På denne måde kan I nyde tiden sammen langt bedre!

Psst – hvis du og din hund elsker at lave lydigheds- eller agility træning sammen, så er det også en god idé at pleje led, knogler og tænder. Din hund vil helt sikkert have bedre fokus, hvis den er smertefri og kan bevæge sig frit, så I kan have en langt sjove træningstid sammen!

Og en sidste lille ting – ligesom at træning kræver tid og tålmodighed, så tager det tid for et naturligt tilskud at virke. Så forvent ikke mirakler på en uge, men gør lige som med træning: vær konsistent og vær tålmodig.