Det bedste hundefoder?

Jeg elsker at læse om dyre ernæring online og finde det bedste hundefodder mine søde hunde. Det godt ved blogs er, at de alle er skrevet med forskellige stemmer. Nogle er mere informative og tørre, mens andre deler information med en smule humor blandet ind i. Afhængigt af hvad man bedst kan lide at læse om, kan man altid abonnere på den blog man bedst kan lide.

Fødevareindustrien ændrer sig altid, og der er så mange forskellige mærker på markedet. Nye kostvaner springer altid op. For eksempel vidste du, at den populære Paleo diæt er kommercielt tilgængelig for hunde nu? At følge nogle gode  blogs om hunde er klart den nemmeste måde at holde  styr på alle ting, der vedrører hunde ernæring.

HSdYMMN
Den sultne Stanley

Da jeg selv skulle finde fodder til min hund, satte jeg mig ned foran min computer og læste hvad folk havde skrevet om de forskellige Mærker. Jeg fandt efter noget tid Arkwrights Beef Dry Dog Food, som indeholder 15 kg. Det er et forholdvist billigt produkt, der kun koster 240,- kr. For mig var det vigtigt at det var økonomisk fuldkost hundefoder – da dette er sundest. Produktet her er Premium og har derfor en fordeling på 24% protein & 10% fedt. Produktet er tørfoder – fuldkost – til aktive voksne hunde.

Jeg bestilte denne mad til mine to hunde, Lilje og Stanley – og de elsker det absolut! Så snart jeg lavede et hul i posen havde Stanley havde hovedet i posen og begyndte at spise helt vildt. Om det var duften eller smagen ved jeg ikke – men det var et sjovt syn.

Begge mine hunde synes virkelig at nyde det – jeg var usikker, da jeg bestilte produkt – om de vil kunne lide det eller ej, men de synes at elske det.  disse store poser er strålende, da de holder mine to hunde i fem måneder, så dejligt at have det leveret til din dør i stedet for at gå til butikken hvert par dage og transportere kasser af Mad hjem. Jeg tvivler på at Stanley vil have andet mad end Arkwrights Complete lige for tiden.

På Gilpas’ hjemmeside fandt jeg den her udtalelse af Lina, der passer ret godt til produktet – tak for anbefalingen Linda!

Skrevet af Linda Jensen d. 24.08.2016

Godt foder der dækker mine hundes behov, for dagligt næring med ekstra til led og knogler. Det her foder er det tætteste jeg kommer på et foder der dur, til mine hunde som er old og har behov for et højt indhold af fedt. Pga høj forbrænding. Normalt er senior foder light og det dur ikke til hunde med høj alder og højt aktivitetsniveau. Anbefaler det også til seniorer hunde.

Jeg håber at der er andre hundeejere der kan bruge dette produkt til at give deres hund den bedste ernæring. Prøv det – og efterlad en kommentar om hvad du synes om produktet her!

Tjek det nævnte hundefodder ud her!

Skriv en kommentar