Hvad er det bedste hundefoder til en Golden Retriever?

Den smukke, blide Golden Retriever er en af de mest populære hunderacer i verden nu til dags. De er kendt for at være smarte og nemme at træne, samt at være gode med børnFor mange mennesker er de ideelle familiehunde, især for en aktiv familie. Retrievers er store hunde, og de kræver masser af motion… Og kram 🙂

Anbefalet foder til din hund

SPORTSMAN'S PRIDE

5/5
15 kg

Sportsman’s Pride Super Premium Adult. Et foder til alle voksne hunde som er lettere aktive. Super kvalitet med kylling som hovedingrediens og fremstillet helt uden korn som hvede, byg og havre.

Sammensætningen af protein og fedt sørger for udholdenhed og medvirker til at din hund kan opretholde en god fysisk form.

26% Protein – 18% Fedt

Ernæringsmæssige behov

Golden Retrievers vejer typisk mellem 11 og 15 kilo og er omkring 58 cm høje på manken. Goldens hanner er normalt større end hunnerne. Golden Retrievers er medlemmer af Sporting gruppen. De har en tæt, vandafvisende pels type med en god underpels, og de har dun på deres ben, bryst og hale. De er normalt anerkendt af deres pels, som er et rigt glansguld. Det kan variere fra et let guld til et mørkere guld. Golden Retrievers har en gennemsnitlig levetid på omtrent 11 år gammel. Sammen med hofte- og albue dysplasi har cancer en tendens til at være almindelig hos Goldens, og nogle hunde kan have hjerteproblemer.

Fri fodring

For Golden Retriever hvalpe anbefaler vi, at du op deler maden og fodrer regelmæssigt i stedet for fri fodring. At give regelmæssige måltider opfordrer hunde til at spise deres mad, når du serverer det, i stedet for at blive kræsne om deres mad eller overspisning. Hvis du har mere end en hund, anbefaler vi at du sørger for, at hver hund spiser sin egen mad og ikke stjæler mad fra de andre hunde. I nogle tilfælde må du muligvis fodre din hund for sig selv, for at sikre, at han eller hun får alt sin mad, da nogle hunde spiser hurtigere / langsommere end andre hunde. Du kan generelt begynde at overføre en hvalp til voksen mad, når den har opnået sin voksen størrelse. Goldens kan fortsætte med at vokse, efter at de er et år gammel, men de har normalt størstedelen af deres størrelse, når de er 10-12 måneder gamle.

 

Hvad med hvalpene?

ProBiotic Puppy MINI Breeds er en fantastisk mulighed til din golden retriever, da det er specielt designet til mindre racer og understøtter en sund fordøjelse og vækst. Med en afbalanceret sammensætning af næringselementer og probiotika kan dette foder bidrage til at styrke din hvalps helbred og trivsel

Til små hunderacer. Sundt og lækkert fuldkost foder der tilgodeser den lille hundehvalps ernæringsmæssige behov. Lækkert velsmagende hundefoder med Kalkun.

Skriv en kommentar