Hvad er det bedste hundefoder til en Golden Retriever?

Den smukke, blide Golden Retriever er en af de mest populære hunderacer i verden nu til dags. De er kendt for at være smarte og nemme at træne, samt at være gode med børn. For mange mennesker er de ideelle familiehunde, især for en aktiv familie. Retrievers er store hunde, og de kræver masser af motion… Og kram 🙂

Anbefalet foder til din hund

#1 SPORTSMAN'S PRIDE

15 kg

Sportsman’s Pride Super Premium Adult. Et foder til alle voksne hunde som er lettere aktive. Super kvalitet med kylling som hovedingrediens og fremstillet helt uden korn som hvede, byg og havre.

Sportsman’s Pride Super Premium Adult er udviklet til aktive hunde med øget energibehov.

Sammensætningen af protein og fedt sørger for udholdenhed og medvirker til at din hund kan opretholde en god fysisk form

#2 NAUTICAL LIVING

3 kg

ESSENTIAL NAUTICAL LIVING er det kompromisløse ”grain free” måltid til voksne hunde af alle racer tilberedt med masser af frisk laks, ørred, sild & sæsonens fisk. Måltidet følger BOF princip. Kløe/mat pels.

NAUTICAL LIVING har et særdeles højt indhold af OMEGA 3 fedtsyrer, der kan bidrage til løsningen af hud/pelsproblemer. Kåret blandt de bedste produkter på markedet.

#3 GOLD ADULT

15 kg

En ægte klassiker, når det kommer til hundefoder. 

Fromm Gold til voksne hunde er et Super Premium hundefoder, og er fremstillet af friske råvarer, som kylling kombineret med brune ris, hele æg og cheddar ost. 

Foderets indhold af lakseolie, medvirker til en sund og blank pels.

24% Protein – 16% fedt

Ernæringsmæssige behov

Golden Retrievers vejer typisk mellem 11 og 15 kilo og er omkring 58 cm høje på manken. Goldens hanner er normalt større end hunnerne. Golden Retrievers er medlemmer af Sporting gruppen. De har en tæt, vandafvisende pels type med en god underpels, og de har dun på deres ben, bryst og hale. De er normalt anerkendt af deres pels, som er et rigt glansguld. Det kan variere fra et let guld til et mørkere guld. Golden Retrievers har en gennemsnitlig levetid på omtrent 11 år gammel. Sammen med hofte- og albue dysplasi har cancer en tendens til at være almindelig hos Goldens, og nogle hunde kan have hjerteproblemer.

Fri fodring

For Golden Retriever hvalpe anbefaler vi, at du op deler maden og fodrer regelmæssigt i stedet for fri fodring. At give regelmæssige måltider opfordrer hunde til at spise deres mad, når du serverer det, i stedet for at blive kræsne om deres mad eller overspisning. Hvis du har mere end en hund, anbefaler vi at du sørger for, at hver hund spiser sin egen mad og ikke stjæler mad fra de andre hunde. I nogle tilfælde må du muligvis fodre din hund for sig selv, for at sikre, at han eller hun får alt sin mad, da nogle hunde spiser hurtigere / langsommere end andre hunde. Du kan generelt begynde at overføre en hvalp til voksen mad, når den har opnået sin voksen størrelse. Goldens kan fortsætte med at vokse, efter at de er et år gammel, men de har normalt størstedelen af deres størrelse, når de er 10-12 måneder gamle.

Skriv en kommentar