Guide: Effektiv tandpleje til at give din hund sundere og renere tænder

Som hundeejer er man udmærket klar over, at det ikke altid er en dans på roser at få renset sit firbenede familiemedlems tænder.

For ofte har hunden nemlig en tendens til ikke at være specielt samarbejdsvillig, når man står der med tandbørsten for at skulle børste vovsens tænder. Og det kan man vel heller ikke bebrejde den?

For som små børn er det ikke altid lige sjovt for hunde at få børstet tænder. Men det er nødvendigt, især hvis man gerne vil undgå tandkødsbetændelse, huller i tænderne og andre tandkødslidelser, der kan føre til dyre dyrlægeregninger.

Undgå dyrlægeregninger med tandpleje

En tur omkring dyrlægen er nemlig dyr og noget, som man for alt i verden gerne vil undgå, især når det kan undgås ved noget så simpelt som at give hunden en regulær tandpleje.

Netop derfor tænkte vi, at vi med denne artikel ville fortælle om produkt, der kan hjælpe med at holde din hunds tænder rene: Denti-Care Kit til Hunde fra webshoppen Animigo, der sælger naturlige kosttilskud til vores firbenede familiemedlemmer for at give dem øget velvære og de nødvendige vitaminer i en hverdag med masser af leg, godbidder og andre sjove aktiviteter.

Hunde og katte udforsker verden ved at bruge deres mund som det primære værktøj.

Derfor er det vigtigt at tage de nødvendige skridt for at sikre, at din firbenede ven har adgang til den bedste mundpleje og beskyttelse, så du har et sundt og glad kæledyr

 

God tandpleje giver bedre livskvalitet

En god tandhygiejne er vigtigt for livskvaliteten – uanset om man er menneske eller hund, da problemer med tænderne kan få konsekvenser for andre dele af hundens helbred. For tandkødsbetændelse og lignende tandlidelser kan nemlig påvirke din hunds evne til at spise og indtage væske, hvilket kan føre til andre sygdomme, som skal tilses af en dyrlæge. Så kort sagt giver en god tandpleje din hund en bedre livskvalitet, og som hundeejer vil man selvfølgelig gøre alt for, at vores elskede vovser har det bedst mulige liv, ikke sandt?

Netop derfor er en regelmæssig tandbørstning af hundens tænder nødvendig, da man på den måde kan sikre, at hunden har sunde, stærke og rene tænder, som kan give din firbenede ven de bedste forudsætninger for at få en smertefri dagligdag uden tandlidelser.

 

Det gode ved Animigos Denti-Care Kit er nemlig, at tandpastaen er spiselig. 

Ved at bruge en af de to medfølgende tandbørster, enten den almindelige eller den specielle finger-tandbørste, kan du uden problemer børste hundens tænder ved at lokke den til at smage den velsmagende tandpasta, der smager af persille og eukalyptus, som med garanti vil falde i din hunds smag.

Derudover indeholder tandpastaen kalcium, der er en vigtig ingrediens i din hunds tandpleje, da mineralet kan give din hund sunde og stærkere tænder. Ingredienser som C-vitamin og pebermynteolie er ligeledes vigtige, da det kan hjælpe din hund med at få en velduftende ånde og et sundt tandkød. Alle sammen ingredienser, så din hund kan undgå irriterende tandkødsbetændelse og andre tandproblemer.

Hele processen er faktisk meget simpel. Du skal blot lade din hund smage på tandpastaen, første gang du bruger den for at lade den vænne sig til smagen. Herefter skal du blot smøre lidt tandpasta på enten den almindelige tandbørste eller finger-tandbørsten, hvorefter du så børster din hunds tænder. Det kunne faktisk ikke være lettere!

Men det er vigtigt at lade tandpastaen virke, og derfor anbefales det, at din hund ikke spiser i 30 minutter efter, at du har børstet hundens tænder. 

Eftersom tandpastaen er udviklet med naturlige ingredienser, er der ingen problemer ved, at hunden sluger tandpastaen, hvilket bare er med til at gøre hele tandbørstningen meget nemmere, da du ikke skal skylle hundens mund, efter du er færdig.

Så kort sagt behøver det faktisk ikke at være en kamp og irriterende arbejde at passe din hunds mund og tandkød!

Skriv en kommentar